Zaufanie jest szczególnie istotne, gdy mowa o Twoim zdrowiu. Dlatego już od samego początku chcemy, abyś wiedział kto będzie układał Twoją dietę, a kto gotował.
Catering Warszawa cennik – czy to duży koszt?
Warto zawsze na początku sprawdzić catering Warszawa cennik. Wartościowa dieta wpływa bardzo pozytywnie na funkcjonowanie organizmu. Jeżeli niczego nie brakuje, jeżeli chodzi o witaminy i składniki odżywcze, od razu czujemy się lepiej, mamy dobry humor, a także możemy cieszyć się z tego, że nic nam nie dolega pod względem zdrowotnym. Trudno jest samodzielnie przygotowywać wszystkie posiłki w ciągu dnia. Największe trudności mają osoby pracujące, które nie mogą narzekać na brak czasu. Dzięki temu, że dostępny jest profesjonalny catering warszawa cennik, można cieszyć się z dostępu do żywności każdego dnia. Opracowywane są specjalne wersje menu dostosowywane do zróżnicowanych potrzeb klientów. Każdy może znaleźć dla siebie dania, które będą mu smakowały, a także będą wpływały pozytywnie na funkcjonowanie organizmu.
Katering Warszawa – sposób na pyszne jedzenie
Dzięki temu, że katering warszawa będzie dbał o jakość oferowanych dań, na pewno nie będzie narzekał na brak klientów. W końcu obecnie każdy potrzebuje wsparcia dietetycznego i pomocy w przygotowywaniu określonych dań. Dzięki temu, że catering warszawa opinie będzie wywiązywał się z tego zadania znakomicie, na pewno przyczyni się do zwiększenia bazy swoich klientów. Najlepszym sposobem na to, aby przekonać się, czy dany catering nam odpowiada jest zamówienie kilku dań i ich przetestowanie. Dopiero wtedy przekonamy się tak naprawdę, czy przygotowywane przez firmę cateringową dania spełniają w każdym calu nasze oczekiwania czy też nie. Każdy ma inny smak i inne preferencje. Dzięki temu, że będziemy mogli wszystko dopasować do swoich potrzeb, wybierać dania idealnie skomponowane pod nasze potrzeby, będziemy mogli cieszyć się z tego, że dieta codzienna będzie taka, jaka jest dla nas najlepsza. Zdecydowanie, zróżnicowana, wartościowa dieta to podstawa zdrowego stylu życia. Warto dążyć do osiągnięcia takiego właśnie pułapu, aby odżywiać się tylko zdrowo i to pod każdym względem. Tylko wtedy można będzie cieszyć się z uzyskania najlepszych efektów z możliwych, i to pod każdym względem. Warto stawiać na rozwiązania, które są najlepsze, a zdecydowanie catering do takich należy.
Dlaczego my? Apet’eat to eksperci – dietetycy, psychodietetyk oraz szef kuchni, nie tylko dołożą wszelkich starań, abyś codziennie otrzymywał zdrowe, świeże, odpowiednio zbilansowane i smaczne posiłki, ale także rozwieją każdą Twoją wątpliwość.
Każdy przygotowywany dla Państwa posiłek w ramach cateringu dietetycznego przygotowywany jest z szczególną starannością i z najwyższej jakości składników. Masz wątpliwości, pytania? Skontaktuj się z nami.

Dominika Żaczek
Dietetyk i Konsultant Klienta Apet’eatAbsolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, dietetyk kliniczny z zawodu i zamiłowania.
Doświadczenie zdobyła poprzez liczne praktyki w szpitalach m. in. Centralnym Szpitalu Klinicznym (na oddziale Kardiologicznym, Chorób Wewnętrznych, Nadciśnienia Tętniczego i Angiologii, Endokrynologii i Neurologii) i Wojewódzkim Szpitalu Bródnowskim (Oddział Chorób Wewnętrznych i Gastroenterologii). Ponadto cenne doświadczenia wyniosła z Poradni żywieniowej w Instytucie Pomnik-Centrum Zdrowia Dziecka oraz Poradni Chorób Metabolicznych w Instytucie Żywności i Żywienia. Uczestniczka licznych konferencji głównie o tematyce żywienia kobiet ciężarnych i karmiących oraz wspomagania dietetycznego w sporcie.
Jej zawodowym celem jest pokazanie, że dieta to styl życia a nie sam proces odchudzania. Największą radość daje jej poczucie, że mogła komuś pomóc i wesprzeć w realizacji marzeń.
Prywatnie pasjonatka zdrowej i eksperymentalnej kuchni. Miłośniczka aktywnego stylu życia.
Dietetyk, który sprawi, że zdrowe odżywianie wejdzie Ci w krew i zamieni w styl życia.

Daria Topolewska
Dietetyk i Konsultant KlientaAbsolwentka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego i Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie.
Doświadczenie zdobywała pracując w warszawskich poradniach dietetycznych, centrach medycznych i psychologicznych oraz projektach związanych z obniżaniem masy ciała oraz budowaniem świadomości żywieniowej Polaków z ramienia Instytutu Żywności i Żywienia oraz Polskiego Towarzystwa Dietetyki, a także odbywając praktyki m. in. w poradni dietetycznej Centrum Diabetologii Szpitala MSWiA w Warszawie, na oddziale gastroenterologii w Wojewódzkim Szpitalu Bródnowskim, na oddziale neurologii w Instytucie “Pomnik – Centrum Zdrowia Dziecka” w Warszawie oraz wielu innych szpitalach. Regularnie uczestniczy w szkoleniach i kursach z zakresu dietetyki i psychodietetyki.
Uważa, że tylko zmiana nawyków żywieniowych może przynieść długotrwałe efekty w postaci utrzymania wagi, poprawy zdrowia i samopoczucia.
Dietetyk z powołania, uwielbiający swoją pracę.

Marta Radomska
Psychodietetyk Apet’eatAbsolwentka Psychodietetyki w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie oraz Uniwersytetu Warszawskiego. Absolwentka Centrum Edukacji Kadr Kultury Fizycznej ProActiv. Trener personalny, instruktorka fitness, boot camp i nordic walking. Do procesu odchudzania podchodzi holistycznie. Zna tajniki zdrowego odżywiania. Wie jak ćwiczyć, by uzyskać najlepsze efekty. Umie motywować i dodawać sił w dążeniu do celu.
Jej misją jest pomagać ludziom, zmieniać jakość życia poprzez zdrowe odżywianie, regularną aktywność fizyczną i obcowanie z naturą.
Jest właścicielką Avocado Wellness Club promującą zdrowy i aktywny styl życia. Organizuje kursy odchudzania Tracisz-Wygrywasz oraz Sztukę Zdrowego Odchudzania. Prowadzi zajęcia oraz szkoli trenerów nordic walking.
Wiele osób zaraziło się już od niej jej pasją. Kto wie, może Ty będziesz następny/a.

Arkadiusz Rybak
Szef Kuchni Apet’EatUkończył Technikum Gastronomiczne na ul. Poznańskiej w Warszawie ze specjalnością Technolog Żywienia Zbiorowego.
Wśród wielu jego dyplomów znajduje się również Dyplom ukończenia kursu dietetyki i odchudzania I i II stopnia.
Doświadczenie zawodowe zdobywał pracując w kuchniach najlepszych hoteli w Polsce, m.in. „MDM”, Europejski, Bristol czy Merkury. W dwóch ostatnich pełnił rolę szefa kuchni gorącej (Hotel Bristol) oraz zimnej (Hotel Merkury). Pracował także na stanowisku szefa kuchni w czołowych warszawskich restauracjach, m.in.: Restauracja Yesterday, Cafe Retro czy Restauracja Pepperoni. Odpowiadał także za posiłki cateringowe przygotowywane dla takich firm jak: Mercedes Benz, Panasonic, Bayer, Pfizer, Janssen-Cilag, PZU oraz Polsat.
Zdobywca wyróżnienia „ Złote Chochle” za najlepszą restaurację w Warszawie.
Profesjonalista w każdym tego słowa znaczeniu. Kucharz z pasji i zamiłowania.

Patrycja Karwańska
Dietetyk i konsultant klientaAbsolwentka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, ukończyła I stopień studiów na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka, otrzymując tytuł inżyniera oraz studia II stopnia na kierunku żywienie człowieka i ocena żywności z tytułem magistra. Dodatkowo uzupełniła swoje wykształcenie o studia podyplomowe na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym na kierunku Dietetyka w Chorobach Wewnętrznych i Metabolicznych. Pasją oprócz bycia dietetykiem są również zajęcia fitness, dlatego ukończyła kurs instruktora fitnessu. Stara się cały czas uzupełniać swoją wiedzę poprzez uczęszczanie na różnego rodzaju kursy i szkolenia szczególnie związane z żywieniem w sporcie.
Umiejętne dopasowanie zarówno sposobu odżywiania i aktywności fizycznej pozwolą na zachowanie zdrowia i dobrego samopoczucia.
CO WYRÓŻNIA NASZ CATERING DIETETYCZNY?
DOŚWIADCZENIE I CERTYFIKATY
W Apet’eat od początku działamy zgodnie z zasadami systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli HACCP, czego potwierdzeniem jest Certyfikat HACCP.
Dzięki niemu nasi klienci mają gwarancję najwyższej jakości produktów, zgodnych z aktualnymi wymaganiami FAO/WHO oraz prawodawstwem żywnościowym, a także kontrolę nad całym procesem produkcji i dystrybucji.