Zaufanie jest szczególnie istotne, gdy mowa o Twoim zdrowiu. Dlatego już od samego początku chcemy, abyś wiedział kto będzie układał Twoją dietę, a kto gotował.

Dlaczego my? Apet’eat to eksperci – dietetycy, psychodietetyk oraz szef kuchni, nie tylko dołożą wszelkich starań, abyś codziennie otrzymywał zdrowe, świeże, odpowiednio zbilansowane i smaczne posiłki, ale także rozwieją każdą Twoją wątpliwość.

Każdy przygotowywany dla Państwa posiłek w ramach cateringu dietetycznego przygotowywany jest z szczególną starannością i z najwyższej jakości składników. Masz wątpliwości, pytania? Skontaktuj się z nami.

photo

Dominika Żaczek

Dietetyk i Konsultant Klienta Apet’eat

Absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, dietetyk kliniczny z zawodu i zamiłowania.

Doświadczenie zdobyła poprzez liczne praktyki w szpitalach m. in. Centralnym Szpitalu Klinicznym (na oddziale Kardiologicznym, Chorób Wewnętrznych, Nadciśnienia Tętniczego i Angiologii, Endokrynologii i Neurologii) i Wojewódzkim Szpitalu Bródnowskim (Oddział Chorób Wewnętrznych i Gastroenterologii). Ponadto cenne doświadczenia wyniosła z Poradni żywieniowej w Instytucie Pomnik-Centrum Zdrowia Dziecka oraz Poradni Chorób Metabolicznych w Instytucie Żywności i Żywienia. Uczestniczka licznych konferencji głównie o tematyce żywienia kobiet ciężarnych i karmiących oraz wspomagania dietetycznego w sporcie.

Jej zawodowym celem jest pokazanie, że dieta to styl życia a nie sam proces odchudzania. Największą radość daje jej poczucie, że mogła komuś pomóc i wesprzeć w realizacji marzeń.

Prywatnie pasjonatka zdrowej i eksperymentalnej kuchni. Miłośniczka aktywnego stylu życia.

Dietetyk, który sprawi, że zdrowe odżywianie wejdzie Ci w krew i zamieni w styl życia.

photo

Daria Topolewska

Dietetyk i Konsultant Klienta

Absolwentka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego i Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie.

Doświadczenie zdobywała pracując w warszawskich poradniach dietetycznych, centrach medycznych i psychologicznych oraz projektach związanych z obniżaniem masy ciała oraz budowaniem świadomości żywieniowej Polaków z ramienia Instytutu Żywności i Żywienia oraz Polskiego Towarzystwa Dietetyki, a także odbywając praktyki m. in. w poradni dietetycznej Centrum Diabetologii Szpitala MSWiA w Warszawie, na oddziale gastroenterologii w Wojewódzkim Szpitalu Bródnowskim, na oddziale neurologii w Instytucie “Pomnik – Centrum Zdrowia Dziecka” w Warszawie oraz wielu innych szpitalach. Regularnie uczestniczy w szkoleniach i kursach z zakresu dietetyki i psychodietetyki.

Uważa, że tylko zmiana nawyków żywieniowych może przynieść długotrwałe efekty w postaci utrzymania wagi, poprawy zdrowia i samopoczucia.

Dietetyk z powołania, uwielbiający swoją pracę.

photo

Marta Radomska

Psychodietetyk Apet’eat

Absolwentka Psychodietetyki w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie oraz Uniwersytetu Warszawskiego. Absolwentka Centrum Edukacji Kadr Kultury Fizycznej ProActiv. Trener personalny, instruktorka fitness, boot camp i nordic walking. Do procesu odchudzania podchodzi holistycznie. Zna tajniki zdrowego odżywiania. Wie jak ćwiczyć, by uzyskać najlepsze efekty. Umie motywować i dodawać sił w dążeniu do celu.

Jej misją jest pomagać ludziom, zmieniać jakość życia poprzez zdrowe odżywianie, regularną aktywność fizyczną i obcowanie z naturą.

Jest właścicielką Avocado Wellness Club promującą zdrowy i aktywny styl życia. Organizuje kursy odchudzania Tracisz-Wygrywasz oraz Sztukę Zdrowego Odchudzania. Prowadzi zajęcia oraz szkoli trenerów nordic walking.

Wiele osób zaraziło się już od niej jej pasją. Kto wie, może Ty będziesz następny/a.

photo

Arkadiusz Rybak

Szef Kuchni Apet’Eat

Ukończył Technikum Gastronomiczne na ul. Poznańskiej w Warszawie ze specjalnością Technolog Żywienia Zbiorowego.
Wśród wielu jego dyplomów znajduje się również Dyplom ukończenia kursu dietetyki i odchudzania I i II stopnia.

Doświadczenie zawodowe zdobywał pracując w kuchniach najlepszych hoteli w Polsce, m.in. „MDM”, Europejski, Bristol czy Merkury. W dwóch ostatnich pełnił rolę szefa kuchni gorącej (Hotel Bristol) oraz zimnej (Hotel Merkury). Pracował także na stanowisku szefa kuchni w czołowych warszawskich restauracjach, m.in.: Restauracja Yesterday, Cafe Retro czy Restauracja Pepperoni. Odpowiadał także za posiłki cateringowe przygotowywane dla takich firm jak: Mercedes Benz, Panasonic, Bayer, Pfizer, Janssen-Cilag, PZU oraz Polsat.

Zdobywca wyróżnienia „ Złote Chochle” za najlepszą restaurację w Warszawie.

Profesjonalista w każdym tego słowa znaczeniu. Kucharz z pasji i zamiłowania.

photo

Anna Soliwoda

Dietetyk i konsultant klienta

Absolwentka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego i Polskiej Akademii Sportu, dietetyk i trener personalny
Posiada ponad 7 letnie doświadczenie w prowadzeniu konsultacji indywidualnych, układaniu spersonalizowanych planów żywieniowych, edukacji żywieniowej oraz prowadzeniu szkoleń dietetycznych. Obecnie współpracuje z Carolina Medical Center gr. Lux Med. oraz prowadzi konsultacje online dla pacjentów na platformie Konsult Expert. Specjalistka w dziedzinie redukcji masy ciała, żywienia osób aktywnych fizycznie oraz osób z chorobami dietozależnymi. Od najmłodszych lat związana była ze sportem wyczynowym trenując piłkę ręczną i pływanie. Praca to jej pasja, którą uwielbia dzielić się z innymi. Sukcesy w pracy z pacjentem zawdzięcza doświadczeniu od strony praktycznej i wykształceniu kierunkowemu. Regularnie uczestniczy w sympozjach i szkoleniach dietetycznych uzupełniając swoja wiedzę.

Dietetyk, który zmotywuje Cię do trwałych zmian i zarazi swoją pasją.

photo

Patrycja Karwańska

Dietetyk i konsultant klienta

Absolwentka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, ukończyła I stopień studiów na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka, otrzymując tytuł inżyniera oraz studia II stopnia na kierunku żywienie człowieka i ocena żywności z tytułem magistra. Dodatkowo uzupełniła swoje wykształcenie o studia podyplomowe na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym na kierunku Dietetyka w Chorobach Wewnętrznych i Metabolicznych. Pasją oprócz bycia dietetykiem są również zajęcia fitness, dlatego ukończyła kurs instruktora fitnessu. Stara się cały czas uzupełniać swoją wiedzę poprzez uczęszczanie na różnego rodzaju kursy i szkolenia szczególnie związane z żywieniem w sporcie.

Umiejętne dopasowanie zarówno sposobu odżywiania i aktywności fizycznej pozwolą na zachowanie zdrowia i dobrego samopoczucia.

CO WYRÓŻNIA NASZ CATERING DIETETYCZNY?

Zdrowa, świeża oraz pełna smaku i różnorodności kuchnia, skomponowana z najwyższej jakości składników, w całości dostosowana do Twoich indywidualnych potrzeb.

Zindywidualizowane i rzetelne podejście do klienta oraz jego gustów kulinarnych. Każda dieta pudełkowa jest spersonalizowana.

Wieloletnie doświadczenie w cateringu dietetycznym, fachowa opieka ekspertów: dietetyka, psychodietetyka oraz kucharza, a także profesjonalne zaplecze kuchenne i logistyczne.

Najlepsza cena za najwyższą jakość. Apet'eat to po prostu świetny wybór!

DOŚWIADCZENIE I CERTYFIKATY

W Apet’eat od początku działamy zgodnie z zasadami systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli HACCP, czego potwierdzeniem jest Certyfikat HACCP.

Dzięki niemu nasi klienci mają gwarancję najwyższej jakości produktów, zgodnych z aktualnymi wymaganiami FAO/WHO oraz prawodawstwem żywnościowym, a także kontrolę nad całym procesem produkcji i dystrybucji.