Zaufanie jest szczególnie istotne, gdy mowa o Twoim zdrowiu. Dlatego już od samego początku, chcemy, abyś wiedział kto będzie dla Ciebie układał dietę, a kto gotował.

Nasi eksperci dietetyk – Jolanta Czepułkowska oraz szef kuchni Arkadiusz Rybak, nie tylko dołożą wszelkich starań abyś codziennie otrzymywał zdrowe, świeże, odpowiednio zbilansowane i smaczne posiłki, ale także odpowiedzą na każdą Twoją wątpliwość.

photo

Jolanta Czepułkowska

Dietetyk

Absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego i Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

Ukończyła kurs „Żywienie w Onkologii” organizowany przez Centrum Onkologii – Instytut im. M. Skłodowskiej-Curie, a także uzyskała certyfikat Leczenia Żywieniowego dla członków Zespołów Żywieniowych wydawany przez Polskie Towarzystwo Żywienia Pozajelitowego, Dojelitowego i Metabolizmu (POLSPEN).

Swoje umiejętności praktyczne, zdobywała w  m.in. w Poradni Chorób Metabolicznych Instytutu Żywności i Żywienia, w Klinice Kardiologii oraz Katedrze i Klinice Gastroenterologii i Chorób Przemiany Materii Centralnego Szpitala Klinicznego w Warszawie, na Oddziale Endokrynologii i Nefrologii Samodzielnego Publicznego Dziecięcego Szpitala Klinicznego, w Domach Pomocy Społecznej.

Obecnie prowadzi szkolenia i kursy z zakresu żywienia oraz dietetyki, a także jest autorką wielu publikacji dotyczących prawidłowego żywienia człowieka.

Dietetyk z powołania, która pomaga przejść przez proces odchudzania zdrowo i bezpiecznie.

photo

Arkadiusz Rybak

Szef Kuchni Apet’Eat

Ukończył Technikum Gastronomiczne na ul. Poznańskiej w Warszawie ze specjalnością Technolog Żywienia Zbiorowego.
Wśród wielu dyplomów znajduje się również Dyplom ukończenia kursu dietetyki i odchudzania I i II stopnia.

Doświadczenie zawodowe zdobywał pracując w kuchniach najlepszych hoteli w Polsce, m.in. „MDM”, Europejski, Bristol czy Merkury. W dwóch ostatnich pełnił rolę szefa kuchni gorącej (Hotel Bristol) oraz zimnej (Hotel Merkury). Pełnił rolę Szefa Kuchni w czołowych warszawskich restauracjach, m.in.: Restauracji Yesterday, Cafe Retro czy Restauracji Pepperoni. Odpowiadał także za posiłki cateringowe przygotowywane dla takich firm jak: Mercedes Benz, Panasonic, Bayer, Pfizer, Janssen-Cilag, PZU oraz Polsat.

Zdobywca wyróżnienia „ Złote Chochle” za najlepszą restaurację w Warszawie.

Profesjonalista w każdym tego słowa znaczeniu. Kucharz z pasji i zamiłowania.

photo

Małgorzata Gil

Właściciel firmy

Restauratorka z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem. Właścicielka warszawskich restauracji i delikatesów spożywczych. Prezes spółki firmy cateringowej, obsługującej m.in.: Mercedes Benz, Panasonic, Polsat, Bayer, Pfizer, Janssen­Cilag, PZU.

W Apet’eat odpowiedzialna za logistykę, zarządzanie i marketing.

Pasjonatka zdrowego odżywiania w połączeniu z aktywnym uprawianiem Nordic Walking.

photo

Marta Radomska

Psychodietetyk Apet’eat

Absolwentka Psychodietetyki w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie oraz Uniwersytetu Warszawskiego. Absolwentka Centrum Edukacji Kadr Kultury Fizycznej ProActiv. Trener personalny, instruktorka fitness, boot camp i nordic walking. Do procesu odchudzania podchodzi holistycznie. Zna tajniki zdrowego odżywiania. Wie jak ćwiczyć, by uzyskać najlepsze efekty. Umie motywować i dodawać sił w dążeniu do celu.

Jej misją jest pomagać ludziom, zmieniać jakość życia poprzez zdrowe odżywianie, regularną aktywność fizyczną i obcowanie z naturą.

Jest właścicielką Avocado Wellness Club promującą zdrowy i aktywny styl życia. Prowadzi kursy odchudzania Tracisz-Wygrywasz oraz Sztukę zdrowego odchudzania. Prowadzi zajęcia oraz szkoli trenerów nordic walking.

Wiele osób zaraziło się już od niej jej pasją. Kto wie, może Ty będziesz następny/a.